Secondary Adv

Vendet me impresionuese ne bote

Share on Google+

Bota është e mbushur me vende impresionuese të cilat mund të jenë ujëvara, liqene apo pasuri të tjera natyrore. 

 

Bëhet fjalë për pasuri natyrore të cilat ofrojnë një spektakël pamjesh. Gjithçka ka lidhje me vetë natyrën është përrallore dhe e bukur, por këto vende të cilat gjenden në skaje të ndryshme të botës, janë mjediset më të rralla dhe më impresionuese që syri i njeriut ka arritur të shohë ndonjëherë. Duke filluar nga ujëvara më mahnitëse që është ajo e Niagarës, për të kaluar tek një liqen me bukuri të pakrahasueshme në Kroaci, këto janë disa prej vendeve apo pasurive natyrore që do ju bëjnë të përjetoni një eksperiencë magjike.    

 

Ujëvara Niagara, Kanada

 

Salar de Uyuni, Bolivi 

  

Sossusvlei, Namibia 

  

Ujëvara Viktoria, Zambia/ Zimbabe 

 

Arches National Park, Amerikë 

 

Shpellat Waitomo, Zelanda e Re 

  

Laguna Blu, Islandë 

  

Appenzell, Zvicër 

  

Bora Bora, Polinezia Franceze 

 

Liqeni Plitvice, Kroaci Më të lexuarat