Secondary Adv

GPD Pocket 2 laptopi me permasat e nje smartfoni

Share on Google+

GPD Pocket 2 është një mikro laptop i cili ka një ekran me prekje me përmasa 7 inç. 

 

GPD Pocket 2 është një laptop i cili ngjason mjaft me një tablet duke qënë se kemi të bëjmë me një ekran me përmasa të një pajisje të tillë por që në fakt është një laptop. Bëhet fjalë për një laptop i cili është i pajisur me një ekran me përmasa 7 inç që ka gjithashtu opsionin e komandimit me prekje pra ka një ekran me prekje, por që gjithashtu është i pajisur me tastierën tradicionale të kompjuterit. 

 

Mini laptopi gjeneron sistemin e Windows 10. Siç tregon edhe vetë emri i kësaj pajisje teknologjike, GPD Pocket 2 është versioni i dytë i laptopit Pocket të kompanisë, i cili ka rritur në më shumë se 3.5 milionë dollarë vlerën e kompanisë vitin e kaluar. Mikro laptopi përveç pamjes së tij të mrekullueshme dhe faktit që gjithçka që përmban një laptop me përmasat e zakonshme gjendet në të, ai gjithashtu shfaq edhe një lehtësi dhe komoditet në përdorim, duke qënë se ai mund të mbahet kudo me vete. Ashtu siç e tregon edhe vetë emri, përmasat e këtij laptopi janë relativisht të vogla, aq sa ai mund të mbahet me vete edhe në xhepin e çantës shumë lehtësisht.     

 

Duke parë fitimet nga versioni i mëparshëm, kompania GDP është kthyer me një model të ri me Pocket 2 i cili dyfishon nivelin e performancës së modelit të parë, një ekran me prekje Gorilla Glass 4 IPS me 7 inç me një rezolucion jo shumë të vjetër 1,920 x 1,200 dhe një trashësi prej vetëm 4 mm. Brenda, ka një procesor dual-core m3-7Y30 me grafikë të integruar HD me 2.6 GHz, e cila mbështetet nga 4 ose 8 GB RAM LPDDR3 dhe 128 GB hapësirë ​​të brendshme me opsion për zgjerimin e këtij kapaciteti të ruajtjes me anë të kartës SD. Mikro-laptopi drejton sistemin operativ Windows 10 Home 64-bit. 

 

Mikro-laptopi është gjithashtu i pajisur me Bluetooth 4.1 dhe 802.11a / ac / b / g / n, dy porta USB me madhësi të plotë dhe një USB-C, një bateri Li-Pol 6.800 mAh që zgjat për 6-8 orë në lëvizje dhe altoparlantë të integruar. Pocket 2 është e veshur me kasë e cila është prej magnezi dhe përmban një tastierë me shije dhe një sensor navigacioni. Projekti Pocket 2 tashmë ka arritur objektivin e saj. Premton plane të ardhshme rreth një modeli 4 GB i cili fillon nga 529 dollarë, ndërkohë që ende për një version me 8 GB duhet nisur pagesa nga 529 dollarë. Shitjet për këtë mikro laptot pritet të fillojnë duke nisur nga muaji tetor i këtij viti. 


Më të lexuarat