Secondary Adv

Milwaukee nga Albaelettrica vazhdon te udheheqe zgjidhjet inovative me 3 produkte te reja

Share on Google+

Milwaukee Tool është prodhuesi kryesor i veglave të fuqisë së rëndë, aksesorëve dhe veglave të dorës për përdoruesit profesionistë në mbarë botën. E njejta markë vjen dhe në Shqipëri nëpërmjet distributorit Albaelettrica me 3 produkte të reja të cilat do të sjellin “revolucion” në Shqipëri. Albaelettrica është një kompani e cila është specializuar në shitjen me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektrike, civile dhe industriale, dizajnimin dhe instalimin e tyre, duke u bërë kështu kompania e parë që i ofron tregut shqiptar shumëllojshmërinë dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore të njohura në të gjithë Evropën. Këtë herë Albaelettrica vjen me risi të reja nëpërmjet Milwaukee me këto 3 produkte inovative:


M18 FUEL ™ 16 - Sharrë me zinxhir Kit. Futja e teknologjisë më të fundit në M18 FUEL ™

Milwaukee M18 FUEL 16 është një sharrë elektrike e cila siguron fuqinë për të prerë drurë dhe shkurtime më të shpejta se vegla të tjera me gaz. Njësia është projektuar për të përmbushur performancën, qëndrueshmërinë dhe nevojat profesionale. Përdoruesi i instaluar M18 ™ POWERSTATE ™ Brushless Motor ruan shpejtësinë nën presionin e punëve të rënda pa u bllokuar dhe siguron performancë maksimale me mbrojtje nga mbingarkesa e mbinxehja. Bateria HD12.0 siguron kohë të pakrahasueshme në të gjitha aplikimet. Teknologjia M18 FUEL ™ lejon njësinë të arrijë performancë të plotë duke siguruar kontroll dhe produktivitet përfundimtar.
 
Milwaukee M18 FUEL 16 përfshin:
(1) M18 FUEL ™ 16 sharrë elektrike
(1) M18 REDLITHIUM ™ HIGH OUTPUT ™ HD12.0 Paketa e Baterisë (48-11-1812)
(1) M18 ™ & M12 ™ Ngarkues i Shpejtë (48-59-1808)
(1) Zinxhiri


Milwaukee PACKOUT në  Albaelettrica

Milwaukee Tool revolucionon transportimin, organizimin dhe sistemimin  e mjeteve të punës me sistemin e ri të ruajtjes modulare PACKOUT. E dizenjuar për të ndihmuar përdoruesit për të bashkuar një shumëllojshmëri të kutive të veglave e të mjeteve të punës, organizatorët dhe skedarët e magazinimit në konfigurime të ndryshme, PACKOUT është sistemi më i zhdërvjellët dhe i qëndrueshëm i magazinimit modular në industri.

 

M18 REDLITHIUM ™ HIGH OUTPUT ™ HD12.0 Paketa e Baterisë

Paketa Bateria M18 ™ REDLITHIUM ™ HIGH OUTPUT ™ HD12.0 siguron 50% më shumë energji krahasuar me bateri M18 ™ REDLITHIUM ™ HD. Rritja masive e fuqisë rrit performancën e të gjithë sistemit M18 ™ dhe çon përparimin e ardhshëm në M18 FUEL ™, duke dhënë fuqinë e produktit 15A. Tejcon energji të lirë dhe funksionon në mënyrë të konsiderueshme duke lejuar punëtorët të furnizojnë më energji veglat e tyre më shumë se kurrë më parë. M18 REDLITHIUM ™ HIGH OUTPUT ™ HD12.0 është pakoja më e mirë e bërë ndonjëherë, duke siguruar fuqi më të madhe në kushte ekstreme të motit të ftohtë (nën 0F / -18C). Ai siguron më së shumti punë nga një bateri profesionale të veglave të fuqisë në industri duke bërë zëvendësimin e plotë të veglave me kabëll në vendin e punës. Bateria REDLITHIUM ™ HIGH OUTPUT ™ HD12.0 është plotësisht në përputhje me 150 + M18 ™.

Cel:+355 69 40 65 264

E-mail: Dergoji email kompanise

Web: www.albaelettrica.al

Facebook: Albaelettrica

Instagram: Albaelettrica

Tel:+355 4 240 66 33

Fax:+355 4 240 66 34


Më të lexuarat