Secondary Adv

Dizajnet me unike te dyerve per 2018

Share on Google+

Dyert e brendshme apo të jashtme kanë një rëndësi të madhe në arredimin e shtëpisë pasi ato janë padyshim impakti i parë prezantues me çdo ambjent. 

 

Dyert janë gjëja e parë që vihet re në çdo ambjent të shtëpisë, duke filluar nga dera e jashtme e cila në njëfarë mënyre përfaqëson pamjen e jashtme të saj. Dyert kanë një domethënie të madhe dhe nëse ato shfaqin një dizajn të veçantë apo nëse janë përzgjedhur në mënyrë të zgjuar, i shtojnë vlerë dhe stil pamjes së përgjithshme të një shtëpie. Ne kemi krijuar një listë me dizajnet më të bukura të dyerve si dhe ato më moderne, nga ku ju mund të merrni ide për të përzgjedhur dyert më të përshtatshme për shtëpinë tuaj. Nga stili minimalistm tek ai modern, ku vërehet se mbizotëron materiali i drurit ku në disa raste kombinohet me elementë hekuri apo xhami, si pjesë e një dizajni më modern. Më poshtë do të gjeni gjithçka rreth trendeve mbizotëruese të dyerve për vitin 2018.  

 

   

 

 

 

 

 

   

 


Më të lexuarat