Secondary Adv

Stilet me te vecanta te garderobave

Share on Google+

Garderoba është një element i domosdoshëm për dhomën e gjumit dhe çdonjëri prej nesh kujdeset që të ketë stil por dhe të sigurojë hapësirë të mjaftueshme për veshjet.  

 

Një garderobë perfekte do të ishte një e tillë që arrin të sigurojë sa më shumë hapësirë për veshjet tona, të mos marë shumë hapësirë nga pjesa tjetër e dhomës dhe në të njëjtën kohë të ketë stil bashkëkohor. Stilet e fundit të garderobave i ofrojnë të gjitha këto karakteristika. Hapësira e tyre është e bollshme, veshja e tyre e jashme shfaq një dizajn modern dhe të veçantë, si dhe siguron një projektim të tillë që mos të bllokojë hapësirën e dhomës tuaj. Disa prej dizajneve më bashkëkohore dhe stilet më të fundit të garderobave gjenden më poshtë për tju ofruar ide fantastike garderobash, që mund të ua shtoni arredimit të dhomës tuaj të gjumit.  

 

Garderobë me dyer me xham akulli 

 

 

 

Këto garderoba moderne janë projektuar shkëlqyeshëm, sepse ata ju japin të drejtën për të shijuar një dhomë me një hapësirë ​​më të madhe. Veshja me xham akulli ofron krijon një dizajn të veçantë dhe me të vërtetë luksoz për një gardërobë. 

 

Garderobë me dyer të rrëshqitshme 

 

 

Nëse dhoma gjumi juaj është e vogël në madhësi, atëherë ju mund ta konsideroni këtë dizajn. Kjo garderobë zë një pjesë të murit, kështu që nuk do të marrë hapësirë ​​nga vetë dhoma. Dyert rrëshqitëse janë bërë prej qelqi duke ofruar një pamje të këndshme brenda dhomës. Gjëja më e e favorshme për këto gardërobat e modernizuar është se ata zënë më pak hapësirë ​​dhe veprojnë si një dhomë veshjeje. 

 

Garderoba me veshje xhami 

 

 

Nëse nuk interesoheni për privatësinë kur është fjala për veshjet, kjo është krejtësisht për ju. Është bërë tërësisht prej xhami që i jep dhomës një prekje shumë elegante. Gjithashtu ofron shumë rafte që do të ndihmonin për të mbajtur gjërat tuaja të organizuara mirë. 

 

Garderoba me veshje pasqyre 

 

Kjo gardërobë vepron si një dhomë e vogël brenda dhomës tuaj të gjumit. Kjo nuk është në fakt e bërë nga pasqyra reale, por xhami të ngjyrosur, dhe kur hyni në këtë gardërobë dhe mbyllni derën, dhoma juaj reflektohet në të. Ky dizajn është mahnitës dhe krejtësisht i veçantë. 

 

Garderoba klasike 

 

Kjo është një gardërobë klasike nga brenda, megjithatë nuk duket si një tradicionale. Dizajni i brendshëm i kësaj garderobe nuk është i pazakontë; është bërë prej druri kafe të errët me sirtarë dhe disa ndarje, por nga jashtë, gjithçka zbulohet përmes një xhami të hollë. Këto garderoba klasike njihen si të sofistikuara dhe të stilit të lartë. 

 

Garderoba me listela druri 

 

 

 

Garderoba e mbuluar me dërrasa të holla të ndara është një mënyrë e shkëlqyer për të shijuar dizajnin verbues të drurit pa pasur nevojë të ketë një panel prej druri të ngurtë. Ajo i ofron dhomës tuaj të gjumit një pamje elegante, të stilit të lartë që patjetër ju do ta adhuroni.


Më të lexuarat