Secondary Adv

Si te ndriconi dhomen e ngrenies ne 2019

Share on Google+

Dhoma e ngrënies është një prej zonave kryesore në shtëpi dhe çdo element i arredimit, përfshirë edhe ndriçuesin, duhet të jetë zgjedhur me mjaft kujdes.    

 

Ndrçuesit për dhomë ngrënie janë menduar gjithnjë si të thjeshta ose ndoshta edhe nuk u është kushtuar vëmendja e nevojshme. Por ndriçuesit për dhomë ngrënie të cilat mendohet nga dizajnerat e brendshëm të shtëpive se do jenë trend në 2019, janë me të vërtetë fantastikë. Shumë shtëpi, sidomos ato me hapësira të vogla mund të kenë vetëm një zonë dedikuar ngrënies, e cila ka nevojë për një ndriçues për të marrë pamjen e një hapësire të ndarë dhe mjaft të veçantë. Nëse jeni duke kërkuar frymëzim për të ndriçuar dhomën tuaj të ngrënies me hijeshi dhe me elementë modernë, më poshtë gjenden disa ide rreth trendeve dhe stileve të ndriçuesve për dhomës tuaj të ngënies që do të mbizotërojnë në 2019. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Më të lexuarat