Secondary Adv

10 vendet me natyren me perrallore ne Europe

Share on Google+

Europa është me të vërtetë një vend përrallor, ku përveç cilësisë së jetesës për të cilën njihet, ofron edhe mjaft bukuri natyrore të pakrahasueshme. 

 

Disa prej vendeve më të bukura dhe më të vizituara gjithashtu në Europe, i kemi përmendur edhe më parë por ajo çfarë nuk njihet nga të gjithë janë disa nga vendet që gati gati duken si sureale. Nëse i shikon këto vende përmes fotove gjithkush mund të mendojë se ato nuk janë të vërteta, por në fakt ato ekzistojnë dhe cfarë është më e bukura, ato nuk gjenden shumë larg nesh. Çdonjëri prej nesh mundet ti vizitojë ato dhe padyshim do mahnitet nga bukuria e pabesueshme dhe natyra përrallore e këtyre vendeve.  

 

 10. Ujëvara Godafoss, Rrethi Baroardalur, Islanda Veriore 

 

9. Shkëmbinjtë Moher, Irlandë

  

8. Dolomites, Italia verilindore 

 

7. Ishujt Faroe 

 

6. Verdon Gorge, Franca Juglindore

  

5. Fjordet e Norvegjisë

  

4. Plazhi Navagio, Ishulli Zakynthos, Greqi

  

3. Mali Matterhorn, kufiri Zvicer-Itali 

 

2. Parku Kombëtar i Liqeneve të Plitvicës, Karst, Kroaci

  

1. Fushat e Tulipanëve, Hollandë


Më të lexuarat