Secondary Adv

Trendet e fundit te oxhaqeve

Share on Google+

Dimri është një stinë e ftohtë dhe një oxhak në shtëpinë tuaj do të ishte një zgjidhje perfekte në mënyrë që të qëndroni ngrohtë dhe plot stil këtë vit.    

 

Ekzistojnë disa alternativa për të ngrohur ambjentin e shtëpisë po asnjëra nga mundësitë nuk mer pjesë në arredimin dhe për më tepër ti shtojë stil ambjentit tuaj, siç ndodh me një oxhak. Oxhaku në dhomën e ndenjes apo në çdo hapësirë tjetër, është një element shtesë i dekorit dhe arredimit tuaj pasi shton stil dhe bukuri në hapësirën tuaj. Mundohuni të zgjidhni një oxhak me një stil dhe strukturë moderne që të shkojë përshtat edhe me pjesën tjetër të arredimit. Në çfarëdolloj stili qoftë ai, një oxhak jo vetëm që do të ju mbajë mjaft ngroht këtë dimër por edhe do të krijojë një stil unik arredimi të hapësirës në të cilën do të jetë vendosur. Më poshtë mund të gjeni disa prej trendeve më të fundit të oxhaqeve për 2018 por edhe ato që mendohet se do të jenë pjesë e  stileve të 2019. 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 


Më të lexuarat