Secondary Adv

Destinacionet e perkryera per festat e fundvitit

Share on Google+

Nëse dëshironi një periudhë festash nën bardhësinë e dëborës, atëherë këto pushime zgjidhni ti kaloni në një prej këtyre vendeve ku do përjetoni magjinë e vërtetë festive.     

 

Bëhet fjalë për destinacione të cilat ofrojnë një mot të ftohtë dhe me dëborë, për ti përjetuar festat në versionin e tyre origjinal, nën bardhësinë e dëborës dhe atmosferë festive. Shumë prej këtyre destinacioneve mund ti keni vizituar por në këtë periudhë ato bëhen të pakrahasueshme. Një pjesë e njerëzve tentojnë të kalojnë festat në destinacione me mot të ngrohtë shumë ndryshme nga origjina festive e krishtlindjes apo fund vitit, por atmosfera e vërtetë e festave për 2018 mund të përjetohet vetëm në këto destinacione. Kemi përzgjedhur 10 prej vendeve të cilat janë të përkryera për adhuruesit e dëborës për të udhëtuar për festat e fundvitit 2018.      

 

Bergen, Norvegji 

Alta Badia, Alpet Italiane  

Pragë, Republika Çeke  

Salzburg, Austri 

Bavaria, Gjermani  

Aspen, Kolorado 

Patagonia, Argjentinë 

Reykjavik, Islandë 

Chamonix, Alpet Franceze   

Banff, Kanada 


Më të lexuarat