Secondary Adv

10 ide per dekorin e tryezes tuaj festive

Share on Google+

Pjesë e rëndësishme e dekorit për festat është edhe tryeza e mbrëmjes së krishtlindjes apo ndërrimit të viteve, prandaj ajo duhet të jetë dekoruar bukur dhe plot shije.   

 

Për një dekor të kompletuar për festat e këtij fund viti, mundohuni që të ofroni një dekor sa më të bukur dhe unik të tryezës tuaj të natës së ndërrimit të viteve apo edhe për Krishtlindje. Fillimisht tentoni të bëni një kombinim me pjesën tjetër të dekorit në shtëpi, dhe më pas shtojini disa elementë të veçantë dhe pse jo edhe të personalizuar. Shtoni elementë të unifikuar dhe që përshtaten me stilin tuaj dhe shijet sigurisht. Por për të ju qartësuar sadopak, më poshtë gjenden disa ide të dekoreve të ndryshme të një tryeze festive ku me patjetër diku do ta gjeni veten.            

 

  

 

  

  

 

 

 

 


Më të lexuarat