Secondary Adv

Trendet e mobiljeve per vitin 2019

Share on Google+

Nëse po kërkoni inspirim për arredimin e shtëpisë tuaj në 2019, ne ju sjellim trendet e mobiljeve të cilat do të mbizotërojnë gjatë këtij viti me dizajne dhe ngjyra unike. 

 

Nga mobiljet më të mira moderne për shtëpinë tuaj e deri te elementët e dekorit dhe ngjyrave, trendet e arredimit dhe orendive në 2019 do të jenë me të vërtetë mjaft të veçanta. Mobiljet janë elementi kyç në arredimin e shtëpisëdhe prandaj ato duhet të jenë përzgjedhur mjaft mirë për të arritur arredimin e synuar. Gjithnjë e më shumë jemi të prirur drejt modernes dhe bashkëkohores qoftë edhe duke rinovuar vetëm përmes disa elementëve. 2019 do të jetë viti i kreativitetit dhe i formave natyrale. Orendite dalin nga format tradicionale dhe ngjyrat do të jenë art më vete. Një ndërthurje stilesh dhe dominim i ngjyrave të gjalla janë disa prej karakteristikave të asaj që do të jetë trend në 2019.   

 

Orendi me forma të lakuara  

 

Materialet natyrale 

  

Përfshini stilin retro 

 

Tonet e kuqerremta

 

  

Strukturat gjeometrike 

 

Përdorni ngjyrat pastel

 


Më të lexuarat