Secondary Adv

Eurosistem Albania prezanton ndricuesit me dizajnet me fantastike dhe magjike ne treg

Share on Google+

Eurosistem Albania është themeluar në Tiranë në vitin 2008, një kompani italo-shqiptare me standarde Evropiane, e përkushtuar për të ofruar klienteve një raport sa më të mirë Cilësi - Cmim. Eurosistem Albania sh.p.k është një kompani e vlerësuar me një prosperitet, rëndësi dhe inovacionin teknologjik tepër të lartë.

Kompania ka si objekt kryesor aktivitetet e mëposhtme:
•    Projektim dhe realizim të impianteve elektrike civile, industriale dhe automatizimit industrial.
•    Projektim dhe kabllim të kuadrove elektrik të tensionit te ulët, të komandimit dhe kontrollit.
•    Projektim dhe realizim të impianteve të sigurisë dhe kontrollit, telekamera, impiant alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant manaxhimi përmes telefonisë.
•    Projektim dhe realizim të impianteve të shpërndarjes së tingujve, videoprojektim dhe videokonferencë, videocitofoni dhe citofoni.
•    Mirëmbajtje të impianteve elektrike dhe asistencë të përgjithshme.
•    Materialet që ofrohen janë të një cilësie të lartë , produkte 100 % italiane dhe Garanci nga 1-¬3 vjet për cdo produkt që ofron.

 

Marrëdhëniet me kompanitë e huaja sjellin tashmë një pafundësi eksperiencash dhe një teknologji të avancuar të një cilesie të pakrahasueshme. Eurosistem Albania sh.p.k bashkëpunon me kompani italiane, të një rangu tepër të njohur.  Prezantojmë për ju ndricuesit me dizajnet më fantastike dhe magjik ne treg për ambjente të jashtme dhe të brëndshme:


Cel:+355 67 20 100 20

E-mail: info@eurosistemalbania.al

Web: www.eurosistemalbania.al


Më të lexuarat