Secondary Adv

10 smartphonet me te mire per 2018

Share on Google+

Nëse jeni duke kërkuar për një nga smartphonet më të mirë në treg për vitin 2018, ky artikull padyshim që do të ju vijë në ndihmë. 

 

Çdo telefon cilësor i cili është prodhuar deri më tani dhe që meriton të shpenzohen paratë tuaja, ndodhet në këtë listë me 10 prej smartphoneve më të mirë të prodhuar dhe të hedhur në treg gjatë 2018. Smartphonet më cilësorë janë shumë të kushtueshëm për shumë arsye. Disa prej tyre i përkasin markave më të mira prodhuese të smartphoneve si Apple apo Samsung të cilët kryesojnë tregun, dhe disa të tjerë ofrojnë një performancë të mirë dhe kamera cilësore. Për të shpenzuar paratë tuaja siç duhet, hidhini një sy këtij artikulli për të parë se cilat janë 10 smartphonet më të mirë për 2018.   

 

1. APPLE IPHONE XS / XS MAX 

2. HUAWEI MATE 20 PRO  

 

3. SAMSUNG GALAXY NOTE 9 

4. APPLE IPHONE XR 

5. HUAWEI P20 PRO 

6. GOOGLE PIXEL 3 XL 

7. SAMSUNG GALAXY S9 

8. HONOR 10 

9. ONEPLUS 6T 

10. SONY XPERIA XZ3


Më të lexuarat