Secondary Adv

Projektet me ambicioze te hoteleve

Share on Google+

Duhet të ishin hotelet më mahnitëse që bota do të shikonte, madje të ndërtuara aty ku askush nuk kishte provuar më parë, por këto projekte nuk u realizuan asnjëherë. 

 

Nga sfera në formë diamanti deri te piramidat në formë Aztec, një hotel i vendosur në sipërfaqen e Hënës, këto ishin disa prej projekteve të hoteleve të cilat mbetën përfundimisht vetëm në fazë projekti. Për shumë arsye ato ishin të pamunduara të realizoheshin, ku disa për arsye ekonomike apo problematika në nëdërtim, rezultuan të ishin thjesht shumë ambicioze dhe të shtrenjta. Më poshtë do të gjeni vetëm disa prej tyre, të cilët rezultonin të ishin hotelet më të mira të prjektuara ndonjëherë. 

 

The Fourth Grace, Liverpul 

Full Moon Hotel, Baku 

Hotel Commonwealth, New York 

Xanadu Hotel, Las Vegas 

Rogers Lacy Hotel, Dallas 

Lunar Hilton Hotel, Hënë


Më të lexuarat