Secondary Adv

Vendet qe nuk i dinit se ekzistojne

Share on Google+

Përveç vendeve të bukura dhe të rralla, në botë gjenden edhe vende të cilat nuk do i besonim kurrë se ekzistonin, duke qënë se edhe vetë krijimi i tyre është një mister.  

 

Shumë prej këtyre vendeve nuk i kishim dëgjuar kurrë dhe as hasur, por ato ekzistojnë dhe mbartin një histori të veçantë por që ekzistenca e tyre ende mbetet e pa shpjegueshme. Mister është gjithashtu edhe përbërja e tyre por ato padyshim janë vende të bukura secila në veçantinë e vet. Pamjet janë mahnitëse ashtu si edhe vetë natyra nga e cila e kanë burimin. Pa humbur kohë, njihuni me disa prej vendeve më të pabesueshme, për të cilat shumë prej nesh nuk kanë dëgjuar më parë. 

 

1. Salar de Uyuni, Bolivi 

2. Northern Lake Baikal, Rusi 

3. Ujëvarat Kuang Si, Luang Prabang, Laos

4. Parku Kombëtar Torres del Paine, Patagonia, Kili 

5. Grand Prismatic Spring, Wyoming, Shtetet e Bashkuara 

6. Huacachina, Peru 

7. Porta e Ferrit, Turkmenistan 

8. Mali Rinjani, Lombok, Indonezi


Më të lexuarat