Secondary Adv

10 vendet misterioze perreth botes

Share on Google+

Çdo cep i tokës ka diçka misterioze ose të veçantë për të gjithë ne, të cilat në heshtje presin që të zbulohen.  

 

Njerëzit besojnë se ka disa gjëra për të cilat është më mirë të mos flitet për to, në të njëjtën mënyrë që ka vende të caktuara në mbarë botën të cilat shkencëtarët nuk mund ti shpjegojnë edhe pas një kohe të gjatë hulumtimi. Sot le të mësojmë për disa nga vendet më misterioze dhe të panjohura në tokë të cilat janë një botë e huaj për botën tonë ku çdo ditë mundohemi të gjejmë shpjegime mbi gjithçka na rrethon. 

 

1. Racetrack Playa/ Sailing Stones, Death Valley  

2. Kodra magnetike, Ladakh, Indi 

 

3. Moeraki Boulders, Zelanda e Re 

4. Aokighara, Japoni 

5. Eternal Flame Falls, Orchard Park, Nju Jork  

6. Old Faithful, Parku Kombëtar Yellowstone 

7. Pamukkale, Turqi 

8. Blood Falls, Antarktika 

9. Pylli i Gurtë – Shilin Stone Forest, Kinë 

10. Longyearbyen, Norvegji 


Më të lexuarat