Secondary Adv

Abitat Group sjell dyert Dierre Hibry, nje zgjidhje e sigurt, origjinale dhe avangarde

Share on Google+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abitat Group lindi si një ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100% italiane, 100% markë Dierre, 100% distributor zyrtar i kësaj marke.

Dierre është ndër markat kryesore italiane të dyerve të brendshme dhe të jashtme, dyerve të sigurisë dhe dyert e blinduara natyrisht. Kompania ka midis vlerave të saj të shtuar aftësinë për të kombinuar projektimin dhe kërkimin teknologjik, me vëmendje të veçantë në personalizimin e detajeve. Katalogu Dierre gjithashtu përfshin dyert e zjarrit, dyert emergjente, dyert e garazheve dhe kasafortave dhe dyert e sigurisë.

Dierre propozon Hibry, një derë të blinduar me një sistem të ri të hapjes me gjurmë gishtash. Shërben vetëm një gisht për të hapur derën inovative Hibry, nisur në vitin 2013 si një derë e parë hibrid e blinduar, dmth me hapjen mekanike / elektronike të përzier, I njëjti çmim në një derë të vetme të sigurisë.

DIERRE për dyert e sigurisë Hibry, propozon një teknologji akoma më të avancuar dhe user-friendly, në sajë të një lexuesi për gjurmët e gishtave që mund të ruajë deri në nëntëdhjetë e nëntë përdorues. Ai mund të jetë i instaluar në bazë të kërkesës dhe sistemi mund të jetë i konfiguruar në smartphone tuaj, duke bërë shkarkimin e aplikacionit që lidh celularin përmes një sinjali Bluetooth, mbrojtur nga një kod i mëtejshëm autorizimi.


Një zgjidhje vërtet e sigurt, origjinale dhe avangarde.


VideoDierre për modelin Hibry nuk ka kursyer fare në aspektin e funksioneve, opsioneve dhe teknologjisë. Në anën e brendshme të Hibry gjeni ekranin me përdorim touch i cili lejon hapjen me një prekje të lehtë dhe gjithashtu me kartën e përdoruesit. Këto kontrolle mund të vendosen vetëm nga pronari. 
Dierre Hibry ofrohet me një fletë ose fletë të dyfishtë, me hapje shtytëse ose tërheqëse dhe përfundon me përdorime të ndryshme që i përshtaten çdo nevoje, nga banesat e shtëpive të vjetra deri në një stil bashkëkohor.

Cel:+355 69 40 70 915

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati Korça, Tirane, Albania


Më të lexuarat