Secondary Adv

Llumar Albania sjell filmat e xhamit per fasada dhe automjete

Share on Google+

Eastman Chemical Company është një kompani globale kimike e specializuar për filmin e dritareve LLumar e themeluar nga George Eastman nga Eastman Kodak në 1920. Eastman prodhon një gamë të gjerë të materialeve të avancuara që gjenden në mijëra përdorime shtëpiake dhe industriale që njerëzit i përdorin çdo ditë. Eastman është një nga fuqitë më të mëdha dhe më të integruara të prodhimit të filmit të dritareve në botë, duke u shërbyer klientëve në gati 100 vende të botës. Marka LLumar u krijua në Shtetet e Bashkuara në vitin 1977 dhe u zgjerua në tregun botëror në vitin 2001. Portofoli i produkteve përfshin një linjë të plotë të llojeve të filmave të dritareve dhe automjeteve, filmave të dritareve në arkitekturë, komerciale, të banesave, sigurisë dhe filmave dekorativë. Nëse aplikohet në xham automomjetesh ose arkitekturë, filmat me performancë të lartë rrisin efikasitetin e energjisë, komoditetin, estetikën dhe sigurinë. Angazhimi LLumar për cilësinë është ajo që na forcon çdo ditë. N&N Aluminium dhe Llumar Albania ju prezantojnë me zgjidhjet më inovative të momentit të filmve të xhamit në aplikime të ndryshme.

 

Për pronarët e makinave

Filmi i xhamit LLumar ju sjell një ndjenjë më të sigurt i cili ju mbron nga rrezet e dëmshme UV të diellit, nxehtësisë dhe ndricimit, shtuar këtu dhe privatësinë në automjetin tuaj. Projektuar për të ofruar një standard më të lartë të performancës, filmi LLumar është i njohur për cilësinë, stabilitetin e ngjyrave dhe veshje të qëndrueshme rezistente ndaj gërvishtjeve. Ne qëndrojmë prapa produkteve tona me një garanci të realizuar për funksionalitetin e jetesës tuaj.

 

Film dritaresh për shtëpinë tuaj

Filmi i dritares për shtëpinë tuaj mund ta kthejë ambjentin në një vend më të sigurt dhe më të rehatshëm për të jetuar. Zvogëloni rrezet ultravioletë të dëmshme dhe mbron orenditë e shtëpisë nga dëmtimi i diellit. Gjithashtu ky material do zvogëlojë depërtimin e nxehtësisë diellore në brendësi të shtëpisë tuaj, duke ndaluar dhe rrezet verbuese që vijnë nga dielli.

 

Për arkitektët dhe projektuesit

Zvogëloni rrezet ultravioletë të dëmshme dhe mbroni orenditë e shtëpisë nga dëmtimi i diellit. Si një nga markat kryesore të filmit të dritareve në botë, LLumar ka rritur performancën e tij në ndërtesat të veshura me film në mbarë botën për dekada me rezultate të provuara. LLumar vazhdimisht tejkalon pritjet e konsumatorëve. Me LLumar, ju merrni komoditetin për të rritur stilin, performancën dhe sigurinë e ndërtesave në nivele të reja. Nëse klientët tuaj po kërkojnë të përmirësojnë jetesën, të ulin kostot e energjisë, të rrisin privatësinë ose të ndihmojnë në parandalimin e vjedhjeve apo sulmeve, LLumar është zgjedhja e shumë arkitektëve dhe projektuesve në mbarë botën për mjaft arsye.

 

Për ndërtesat komerciale

Zvogëloni rrezet ultravioletë të dëmshme dhe mbroni objektet e shtëpisë nga dëmtimi i diellit. Si një prej markave kryesore të filmit të dritareve në botë, LLumar ka mbështetur ndërtesat më të famshme në botë për dekada me radhë, me rezultate të provuara. Veshja e dritareve komerciale me filmin LLumar tejkalon pritjet e konsumatorëve me rezultate bindëse. Produkti ynë përmirëson pamjen e ndërtesës pas aplikimit. Dhe ne ju garantojmë se duke aplikuar këtë produkt ju vetëm përfitoni dhe gjithcka ju shpërblehet. Motoja jonë është: Kthimi i shpejtë i investimeve!

 

Kontakt:

Cel:+355 69 20 91 900

E-mail: nnaluminium04@gmail.com


Më të lexuarat