Secondary Adv

10 top destinacionet turistike per 2019

Share on Google+

2019 tashmë ka disa ditë që ka hyrë dhe është koha për të menduar rreth destinacioneve turistike më të mira të cilat ia vlejnë të vizitohen gjatë këtij viti.   

 

Vitin që lam pas pamë që destinacionet më të mira por edhe më të preferuara nga turistët në mbarë botën ishin ato europiane. Ende nuk dihet se çfarë do preferojnë të vizitojnë turistët këtë vit, duke qënë se ndodhemi në ditët e para të tij, ama mund të bëjmë disa sugjerime paraprake. Më poshtë gjenden disa prej destinacioneve nga e gjithë bota, të cilat mendohen se do të jenë vendet të cilat më së shumti ia vlejnë të vizitohen gjatë 2019.  

 

Zanzibar, Tanzani 

Panama 

Argjentinë 

Singapor 

Puglia, Itali 

Berlin, Gjermani 

Baja California Sur, Meksikë 

Zelanda e Re 

Sri Lanka 

Haida Gwaii, Kanada


Më të lexuarat