Secondary Adv

Hodo Alb Shpk sjell aksesoret Blum, te njohur boterisht ne fushen e mobilerise

Share on Google+

Hodo Alb Shpk është kompania lider në fushën e tregtimit të aksesorëve më cilësore për mobileri në vend dhe më gjerë. Prej vitesh ofrojmë teknologjinë e fundit të markës Blum të njohur botërisht në fushën e mobilerisë.

 

Pajisjet tona janë të përshtatura në atë menyrë që të krijojnë sa më shumë hapësirë dhe lehtësi në ambjentet e shtëpive apo zyrave, duke përdorur zgjidhjet më praktike në hapjen apo mbylljen e pjesëve të ndryshme të mobiljeve, të cilat në shumë raste janë një pengese dhe jo të rehatshme, si kanatat, sirtarët, raftet etj. Cilësinë, garancinë dhe teknologjinë e fundit e gjeni vetëm te Hodo Alb. Ne nuk jemi thjesht vendi ku blini, por mënyra më e mirë për të marrë shërbimin, ndaj kemi zgjedhur që të plotësojmë cdo nevojë tuajën nga marka dinjitoze BLUM.

 

E themeluar para më shumë se 60 vjetësh nga Julius Blum, kompania Blum është sot një biznes nën administrim familjar e shtrirë në mbarë botën. Në fushat strategjike të biznesit bëjnë pjesë sistemet e menteshave, të sirtarëve dhe të kanateve. Në qendër të zhvillimit të çdo produkti qëndron përpjekja për lëvizjen perfekte. Blum sjell për ju:

 

Sistemet e ndarjes së brendshme

Sistemet e shinave rrëshqitëse

Sistemet e sirtarëve

Sistemet e montimit

Sistemet e rafteve

Produkte inovative

Teknologjitë e lëvizjes

Sistemet e kanateve

Sistemet e menteshave

 

Kontakte

Cel:+355 68 40 10 533

E-mail: hodo.alb@gmail.com

Showroom 1: Rruga Aleksandria , Kamez, Tirane, Albania

Showroom 2: Rr. Kavajes prane Globe, ngjitur me kopeshtin Bota e femijeve, Tirane, Albania


Më të lexuarat