Secondary Adv

Pyjet me mahnites ne mbare boten

Share on Google+

Bota bimore është një mrekulli e natyrës, me gjelbërimin dhe hapësirat e gjera pyjore që ofrojnë një spektakël mahnitës ngjyrash të pakrahasueshme me asgjë tjetër.   

 

Natyra është e mrekullueshme me ngjyrat dhe botën e pasur bimore. Pyjet e gjelbëruara dhe ndryshimi i ngjyrave që ato pësojnë në periudha të ndryshme të vitit janë me të vërtet të adhurueshme. Mjaft vende nëpër botë janë të bekuara me pasuri të tilla natyrore, ku pyjet e mëdha të gjelbëruara krijojnë peizazhe të paimagjinueshme. Një mrekulli e natyrës që gati gati duket e pabesueshme dhe këtë do e kuptoni nga pamjet më poshtë në të cilat do të gjeni disa prej pyjeve më mahnitës në të gjithë botën. 

 

7. Daigo-ji, Kyoto, Japoni 

6. New Hampshire, Shtetet e Bashkuara 

5. Maramures, Karpatet, Rumani 

4. Pylli Bamboo, Kyoto, Japoni 

3. Parku Kombëtar Olimpik, Washington, Shtetet e Bashkuara 

2. Parku Kombëtar Seoraksan, Gangwon, Korea e jugut 

1. Otago, Zelanda e Re


Më të lexuarat