Secondary Adv

Start Company sjell ne Shqiperi revolucionin e makinerive Wacker Neuson

Share on Google+

 

Start Company u krijua në vitin 2011 me qëllim për të dhënë kontribut në tregun e brendshëm vendas në sektorin e shërbimeve. Kompania jonë karakterizohet nga vizioni, besimi, serioziteti dhe profesionalizmi për të zhvilluar me tej biznesin tonë në tregun vendas dhe me tej në rajon duke përmbushur në mënyrë të frytshme dhe eficente misionin tonë.

 

Duke u përpjekur për të ecur me hapin e perfeksionit dhe me hapin e profesionalizmit , jemi shndërruar në një nga kompanitë lider në sektorin e shërbimeve konkretisht në tregtimin e makinerive dhe pajisjeve elektro-energjitike si dhe atyre të industrisë së rëndë , pjesëve të këmbimit për automjete dhe pajisjeve elektro-mekanike për funksione të vecanta, sisteme hidraulike si dhe instalimin , mirëmbajtjen e përdorimin e tyre.

Politikat Tona

1. Politika e Partneritetit:
Në Start Company kuptojmë plotësisht vlerën e zhvillimit të marrëdhënieve me kontraktuesit, prodhuesit dhe furnizuesit tanë.

2. Politika e “Dyerve të Hapura”:
Në varësi të kërkesave tuaja ne vlerësojmë dhe përzgjedhim prodhuesit dhe furnizuesit të cilët janë të certifikuar sipas kërkesave cilësore Europiane.

3. Politika e Cilësisë:
Cdo produkt i cili vjen nëpërmjet importit inspektohet në mënyrë të detajuar nga specialistët tanë përpara se të dorëzohet në destinacionin përkatës nëse këto produkte janë cilësore dhe të shoqëruara me certifikata përkatëse nga vendi i origjinës.

4. Politika e Zhvillimit të Qendrueshëm:
Start Company përzgjedh prodhuesit dhe furnizuesit më të mirë në tregun internacional duke vendosur si kriter bazë standardet mjedisore dhe konformitetin e produkteve në mjedisin ku do të operojnë.

5. Politika Sociale:
Start Company i kushton rëndësi të vecantë politikave sociale të punonjësve të saj duke iu ofruar kushte pune bashkëkohore dhe komode sepse ne vlersojmë si faktor bazik të suksesit tonë bashkpunimin në grup dhe potencialin njerëzor.

 

Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë, ne ofrojmë produkte dhe shërbime që tejkalojnë standardet e tyre të larta dhe përmbushin kërkesat e ndryshme, duke rritur aftësitë e tyre. Prezantojmë për ju makineritë Wacker Neuson dhe pajisjet më të mira dhe më të reja të kësaj kompanie:

 

Pllake vibruese

 

Helikopter betoni

 

Eskavator

 

Ngjeshes / Tokmak me nafte

Motopompe

 

Matrapik

 

Ngrohes

 

Prerese asfalti

 

Konvertues frekuencash elektronik

 

Vibratore betoni modular elektrik

Cel:+355 68 20 85 888

Cel:+355 69 70 91 509

E-mail: istojku@startco.al

 


Më të lexuarat