Secondary Adv

Njihuni me 10 ndertesat me te cuditshme ne Bote!

Share on Google+

Projektet arkitekturore mund të jenë të shumëllojshme por struktura të tilla janë parë shumë rrallë të realizohen ndonjëherë në mbarë botën.  

 

Shumë projekte futuristike ndërtesash konsistojnë në elementë mjaft interesantë dhe ndërthurin gjithashtu shumë aspekte inovative, por ajo çfarë shihet si e rrallë tek ndërtesat janë struktura apo forma e tyre. Disa ndërtesa shfaqin forma nga më të çuditshmet, të cilat duken gati të pabesueshme se si qëndrojnë apo se si kanë arritur të ndërtohen. Më poshtë mund të gjeni 10 prej tyre, të cilat shfaqin format më të pabesueshme të ndërtesave nga e gjithë bota.   

 

Cleveland Clinic Lou Ruvo Center, Las Vegas 

 

Interlace, Singapor 

King Power MahaNakhon, Bangkok 

 

Muzeu V&A Dundee, Mbreteria e Bashkuar 

 

Dr Chau Chak Wing Building, Sidnej 

 

Hotel Marqués De Riscal, Spanjë  

 

Fondacioni Louis Vuitton, Paris

 

Muzeu Ordos, Kinë 

 

Dancing House, Pragë 

 

Muzeu Pop Culture, Seattle 


Më të lexuarat