Secondary Adv

10 makinat me te mira elektrike te prezantuara ne 2019

Share on Google+

Duke filluar nga Bentley, Ferrari dhe Bugatti, për të vazhduar tek Mercedes-Benz, në Shfaqjen Motorike të Gjenevës u prezantuan mjaft modele të markave më të njohura.    

Panairi jo vetëm që shfaqi disa modele të reja, shumë të fuqishme sportive, por gjithashtu ekspozoi koncepte të reja inovative të cilat përfaqësojnë makinat elektrike të së ardhmes, duke shfaqur disa prej teknologjive më të fundit dhe duke përmirësuar mjaft konceptin e zakonshëm të makinave. Përveç teknologjisë mjaft të zhvilluar që ato përfshijnë, gjithashtu vihen re modele unike për sa i përket strukturës së makinës dhe funksioneve të veçanta. Ne kemi përzgjedhur 10 prej tyre, të cilat janë 10 makina të markave të njohura që kanë sjellë modelet elektrike të teknologjisë së fundit në shfaqjen motorike të Gjenevës. 

 

Alfa Romeo Tonale 

Aston Martin Lagonda 

AUDI Q4 e-tron 

Citroën Ami One 

Fiat Centoventi 

GFG style Kangaroo 

Hispano Suiza Carmen 

Pininfarina Battista 

Polestar 2 

Volkswagen I.D. BUGGY

 


Më të lexuarat