Secondary Adv

Krijohet pija me perberes bimore qe stimulon gjumin

Share on Google+

Një ish drejtues i Red Bull ka kaluar nga pija energjike në një pije me përbërës bimorë të quajtur Snooze e cila ndihmon në nxitjen natyrale të gjumit dhe shplodhjen.    

 

Hans Vriens, i cili ishte drejtor i Red Bull North America, po lançon një linjë të re të pijeve bimore që kanë për qëllim t'ju ndihmojnë të shplodheni dhe të flini sa më mirë. 

 

I quajtur Snooze, pija natyrale përmban një eliksir të bimëve, duke përfshirë lule bliri, pasionflower dhe valerian, të cilat kanë për qëllim të qetësojnë dhe relaksojnë, si dhe të nxisin ciklet e gjumit natyror. Në rastin e Red Bull, ne u dhamë konsumatorëve energji për të festuar gjatë natës, u shpreh ish drejtuesi i Red Bull. Në rastin Snooze, u japim atyre energji ditën tjetër. Pra, Snooze është një pije energjie për nesër, pasi ju jeni mjaftueshëm të shplodhur për të përballuar të nesërmen. Vriens pretendon se pija ka më pak kalori sesa stimuluesit e tjerë të gjumit të bazuar në pije, si dhe ka kafeinë ose kimikate. 

Pija ka shijen e një çaji të ftohtë bimor me një shije të lehtë dhe shije karamele. Përdoruesit duhet të pijnë një kanaçe të Snoozë afërsisht 20 deri në 30 minuta para se të shkojnë në shtrat për t'i dhënë kohë për të dhënë efekt. Është në dispozicion në dy versione të ndryshme, të rregullta dhe të forta, në varësi të intensitetit të preferuar të përdoruesit. Çdo Snoooze vjen në një dozë prej 4.6 ons, me një dozë jo më shumë se 2.800mg të çdo shtojce bimore. 

 

Kompania thotë se çdo dozë duhet të ndihmojë në promovimin e 'gjumit paqësor dhe rigjenerues'. Kur konsumohen siç rekomandohet, përbërësit bimor në Snoozë nuk kanë efekte anësore në të rriturit e shëndetshëm dhe nuk krijojnë varësi gjithashtu. Viens vuri në dukje se edhe nëse përdoruesit hanë ushqime të shëndetshme dhe stërvitje, në qoftë se ata nuk marrin mjaftueshëm gjum, ata do të hasin vështirësi gjatë ditës. 


Më të lexuarat