Secondary Adv

10 udhetimet me mahnitese me tren permes Europes

Share on Google+

Udhëtimet me tren janë gjithnjë të bukura por të përshkosh Europën dhe bukuritë e saj natyrore përmes një udhëtimi hekurudhor është thjesht mahnitëse.   

 

Udhëtimet me tren ofrojnë një adrenalinë të veçantë si dhe krijojnë një ndjesi shumë të gjallë eksploruese të natyrës së vendeve nëpër të cilën ato kalojnë. Prandaj nëse po kërkoni një nga ato eksperiencat e veçanta dhe ndryshe nga të tjerat, këto udhëtime me tren midis qyteteve të ndryshme europiane, janë zgjedhja e duhur për ju. Njihuni me 10 udhëtimet më mahnitëse me tren të cilat kalojnë përmes Europës.   

 

1. Skoci

West Highland Line nga Glasgow në Mallaig 

2. Portugali

Hekurudha e Luginës Douro 

 

3. Itali

Nga Venecia në Londër me Venice Simplon-Orient-Express 

4. Francë

Kanë - Monako 

5. Zvicër

The Glacier Express nga Zermatt në St Moritz 

6. Norvegji

Hekurudha Rauma, Nga Andalsnes në Dombas 

7. Itali

Linja hekurudhore e Cinque Terre   

8. Spanjë

Nga Barcelona për Montserrat  

9. Mbretëria e Bashkuar

Nga Londra në Inverness me Caledonian Sleeper 

10. Nga Serbia në Malin e Zi

Nga Beogradi në Bar 


Më të lexuarat