Secondary Adv

Ndertesat e larta me te mira per 2019

Share on Google+

Ndërtesat e larta po shtohen gjithnjë e më shumë nëpër botë, teksa disa prej tyre rezultojnë të jenë ato me projektin dhe strukturën më të mirë për 2019.   

 

Ndërtesat e larta duke u shtuar vrullshëm në qytetet më të zhvilluara të botës, ku disa prej tyre përmbajnë struktura dhe forma inovative, përfshijnë fasada të rralla dhe ofrojnë funksionalitete të ndryshme. Në një vlerësim për disa prej projekteve më të mira për 2019 tashmë të realizuara, kemi renditur 10 prej tyre, të cilat gjenden në vende të ndryshme të botës. 

 

Salesforce Tower, San Francisko 

Forma Itaim, San Paolo 

Amorepacific Headquarters, Seul 

Shenzhen Energy Headquarters, Shenzhen 

Ping An Finance Center, Shenzhen 

European Patent Office, Rijswijk, Hollandë 

277 Fifth Avenue, New York City 

Kampung Admiralty, Singapor  

Central Park, Sidnej 

Chao Hotel, Beijing


Më të lexuarat