Secondary Adv

Sistemi inteligjent i parkimit iPark nga kompania Tetra Solutions

Share on Google+

Tetra Solutions vazhdon të mbetet unike në sistemet më inovative për parking. Bashkëpunimi i sukseshëm me kompaninë lider spanjolle  Circontrol sjell në Shqipëri sistemin iPark.

Ky është një nga sistemet më mbresëlënëse dhe afatgjata në treg për udhëzimim e hapsires se parkimit. Integruar në Platformën CirPark, ai bëhet një mjet i fuqishëm i menaxhimit që optimizon trafikun në parkingjet e makinave dhe siguron kënaqësinë e përdoruesit, duke u dhënë atyre informacionin që u nevojitet kur kanë nevojë për të. Kjo Platformë Unike Parkimi ju ofron:

Sistemi i Numërimit
Sistem i numërimit Level & Area me gamë të plotë të detektorëve dhe informacioneve në ekran të paneleve për ambientet e parkimit të brendshëm dhe të jashtëm.

 

Sistemi i Orientimit
Sistemi i Orientimit Dinamik të Brendshëm / te Jashtëm që menaxhon informacionin e përdoruesit për të optimizuar zënien dhe trafikun e objekteve të parkimit. Sensorë dhe panele të teknologjisë së fundit dhe afatgjatë.

Gjeni makinën tuaj
Sistem i fuqishëm në gjendje të ofrojë zgjidhje për gjetjen e makinave bazuar në QR Code ose Njohjen e Targave brenda korsive ose “në çdo hapësirë parkimi”, duke u ofruar përdoruesve vendndodhjen dhe rrugën për në makinën e tyre nëpërmjet aplikacionit të përdoruesit.

 

Kontakt:

Cel:+355 67 60 95 841

Tel:+355 44 508 855

Tel:+355 44 508 888

Fax:+355 22 35 577

E-mail: info@tetra.al

 


Më të lexuarat