Secondary Adv

Virgin Galactic and Land Rover sjellin modelin per astronaute

Share on Google+

Virgin Galactic është bashkuar me Land Rover për të zhvilluar një makinë të re luksoze, e cila është konceptuar ekskluzivisht për astronautët e së ardhmes.   

 

Makina e cila është quajtur Astronaut Edition Range Rover, ose modeli më i ri i Range Rover për astronautët, vjen në një ngjyrë blu e quajtur nga kompania Zero Gravity Blue, frymëzuar nga qielli i natës. 

 

Gjithashtu një element tjetër i dukshëm i dizajnit është edhe struktura e llampave ndriçuese të mjegullës, me siluetë të SpaceShipTwo të Virgin Galactic. Brenda makinës, tiparet kryesore përfshijnë një pjesë të përbërë të kabinës së anijes kozmike që fluturonte në fluturimin e parë hapësinor të Virgin Unity në dhjetor 2018.

 

Karakteristika të tjera të cilat besohet se do të jenë pjesë e dizajnit të kësaj makine super luksoze, përfshijnë një grafikë të "ADN-së së Fluturimit" në kapakun e sirtarëve të konsolës së përparme me fibra të karbonit. Për ta bërë akoma më të personalizuar këtë automjet luksoz, është menduar gjithashtu edhe vendosja e inicialeve të astronautit në pjesën e sipërme të ndenjëses aty ku mbështetet koka. 

Gerry McGovern, Zyrtar Kryesor i Projektimit për Land Rover, tha: Automjetet Land Rover kanë qenë pjesë e jetës së përditshme për ekipin e Virgin Galactic që nga fillimi i partneritetit në 2014. Rover Range Edition Astronaut është hapi tjetër në këtë udhëtim dhe shansi për Komunitetin Astronaut të së Ardhmes për të festuar vlerat e përbashkëta të dy markave tona për frymën inovatore dhe ndjenjën e vërtetë të aventurës. 

 

Ky automjet me të vërtetë do t'i çojë ata Mbi dhe Përtej. Përveç detajeve në lidhje me dizajnin dhe elementë unikë në pjesën e brendshme të automjetit, është ende e paqartë se sa do të kushtojë një makinë e tillë super luksoze si Astronaut Edition Range Rover. 


Më të lexuarat