Secondary Adv

Sony prezanton kondicionerin personal

Share on Google+

Sony ka krijuar një kondicioner portativ që vishet, sa madhësia e një karte banke që nxjerr ajrin e ftohtë ose të ngrohtë në pjesën e pasme të këmishës suaj.   

 

Pocket Reon është një pajisje me Bluetooth që përdor ftohje termoelektrike për muajt e nxehtë të verës ose ngrohjen, për përdorim gjatë dimrit. 

 

Ai rrëshqet në një këmishë të posaçme me një xhep në pjesën e qafës dhe lidhet me një aplikacion, që ju mundëson kontroll në telefonin tuaj. Sony thotë se mund të freskojë temperaturën e trupit të përdoruesit me 13 gradë Celsius. Ndërkohë, në ditët e ftohta, Sony thotë se mund të rrisë temperaturën tuaj me rreth 8 gradë Celsius. 

Sipas Sony, gjatë testimit, Reon Pocket ishte në gjendje të reduktonte temperaturën e trupit të përdoruesve me 13 ° C, ose ta rriste atë me 8.3 ° C. Për momentin, duket se pajisja do të dalë në shitje vetëm në Japoni. Çmimet shkojnë nga 95 pound deri në 141. Ai mbështet iOS dhe Android, ka një jetëgjatësi të baterisë prej 24 orësh dhe një kohë karikimi prej 2 orësh, dhe përdor USB-C. 

 

Meqenëse është kaq i vogël dhe peshon vetëm 85 gramë, pajisja nuk është e dukshme edhe nëse duhet të vishni një këmishë të veçantë për ta përdorur atë. Ajo gjithashtu vjen në dy versione: Reon Pocket Standard dhe Reon Pocket Lite. Ky i fundit është më i lirë, por vjen vetëm me një operim manual. 

 

Standardi gjithashtu do t'ju lejojë të kontrolloni temperaturën përmes telefonit tuaj të mençur, por një përditësim i ardhshëm gjithashtu do të prezantojë një mënyrë automatike, tha Sony.


Më të lexuarat