Secondary Adv

10 atraksionet e famshme qe nuk ia vlen te vizitohen

Share on Google+

Të gjithëve na pëlqen të udhëtojmë dhe të përjetojmë gjithçka që bota ka për të ofruar, sidomos kur bëhet fjalë për vende të njohura të cilat na shtyjnë ti vizitojmë. 

 

Vende të cilat janë kthyer në të njohura botërisht për shkak të historisë, vlerës historike, kulturore dhe artistike që ato mbartin, janë më të frekuentuarat nga turistët. Por për fat të ikeq shpesh ndodh që për disa atraksione turistike të famshme, pritshmëritë tona të bien poshtë, dhe në këtë mënyrë përfundojmë duke menduar se kemi humbur vetëm kohën dhe paratë tona. Për të shmangur këto lodhje, kjo është një listë me 10 atraksione të famshme, të cilat sipas turistëve nuk ia vlen të humbasëshkohën dhe paratë. 

 

10. Ballkoni i Romeo dhe Zhulietës në Verona 

9. Manneken Pis, Belgjikë 

8. Hollywood Walk of fame, Los Angeles 

7. Fontana di Trevi, Itali  

6. Sydney Opera House, Australi 

5. Stonehenge, Angli 

4. Plymouth Rock, Shtetet e Bashkuara 

3. The Forbidden City, Kinë 

2. Mona Liza, Paris 

1. Ura prej xhami, Shtetet e Bashkuara


Më të lexuarat