Secondary Adv

10 rruget me te rrezikshme ne bote

Share on Google+

Udhëtimet me makinë janë një mënyrë e shkëlqyer për të parë botën, por ato gjithashtu mund të jenë mjaft të rrezikshme për shkak të infrastrukturës së vështirë. 

 

Në të vërtetë, disa rrugë janë kaq të rrezikshme sa që ju do të bënit mirë ti fshini ato nga GPS juaj. Bëhet fjalë për rrugë të cilat paraqesin terrene dhe infrastrukturë mjaft të vështirë. 

 

Shumë prej tyre i përkasin një terreni malor, ku e vetmja rrugë ekzistuese është një shteg i ngushtë, në të cilin kalojnë makinat por edhe njerëzit. Këto janë 10 prej rrugëve më të rrezikshme në Tokë të cilat për disa njerëz janë një rrezik që ndërmerret çdo ditë.  

 

1. Atlantic Ocean Road, Norvegji 

2. The Strada delle 52 Gallerie, Itali 

3. The Himalayan Road, Nepal 

4. James Dalton Highway, Alaska 

5. North Yungas Road, Bolivi 

6. The Taroko Road, Taivan 

7. The Guoliang Tunnel Road, Kinë  

8. Skipper’s Canyon Road, Zelanda e Re 

9. Fairy Meadows, Pakistan 

10. The Luxor-al-Hurghada, Egjipt 


Më të lexuarat