Secondary Adv

Panairi Energjia dhe Ndertimi , 23-25 Tetor 2015!

Share on Google+

Pas Edicionit të suksesshëm të "Energjia, Sfida e së Ardhmes", Tirana Expo Centre organizon nga data 23-25 Tetor 2015, Panairin "Energjia dhe Ndërtimi"- Nderto me Energji një të Ardhme më të Mirë!

 

Kliko ketu per te shkarkuar broshuren


Më të lexuarat