Secondary Adv

Panairi i Industrise Expo Vlora 2015

Share on Google+

IDEA 2 Group Agency në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë Vlorë, Bashkinë Vlorë, bizneset e industrisë, organizon: Panairi i Industrisë “Expo Vlora 2015”, tek Pallati i Sportit “Flamurtari”, Vlorë, në datat: 27-28-29 Nëntor 2015.

 


“Expo Vlora 2015” zhvillohet për herë të katërt në qytetin e Vlorës. Duke qënë se është panairi  i katërt i organizuar në të tilla përmasa në qytetin e Vlorës, bazat e suksesit të tij do të jenë:

•    Pjesëmarrja e gjërë e ekspozitorëve të fushave të ndryshme të industrisë.
•    Marketing i fuqishëm në të gjithë Shqipërinë dhe jashtë saj.
•    Vizitorë kombëtar dhe ndërkombëtar.

 


Pjesëmarrësit
Pjesemarrës në këtë event do të jenë firma të ndryshme të industrise brenda dhe jashtë vendit:

•    Firma ndërtimi                           
•    Zyra arkitekturore                            
•    Makineritë e ndërtimit           
•    Industia Ushqimore
•    Pllaka dhe pajisje hidrosanitare
•    Metalurgjia
•    Teknologjia e ngrohjës, ftohjës dhe ajrit të kondicionuar
•    Vegla pune                                              
•    Mobileri
•    Materiale elektrike dhe Elektronike
•    Elevators (Ashensore)
•    Punime druri
•    Panele diellore, etj.

 Vizitorët
Vizitorët e Panairit do të jenë ndërtues, investitorë, arkitektë, inxhinierë dhe  personalitete të ftuara nga bizneset pjesëmarrëse dhe Dhomat e Tregtisë së qyteteve kryesore brenda dhe jashtë vendit.

Kontakte
IDEA 2 Group Agency
Adresa: Pallati i Kulturës Kati 2, Vlorë, Shqipëri
Adresa:Rr.Myslym Shyri,Tiranë,Shqipëri
Cel : +355 69 221 7514 / +355 69 976 9663 / +355 69 765 5275 /
Tel : +355 33 230 800
Web: www.idea2group.com.al
http://facebook.com/idea2group.al


Më të lexuarat