Secondary Adv
Teoren
Shirit led kundra ujit
Shirit led kundra ujit Shirit led kundra ujit

Shirit led kundra ujit, Teoren

Shirit led 14.4w 12V, shirit led RGB 4.8w dhe 14.4w, shirit led kundra ujit 220v-240v IP65


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: