Secondary Adv

Total Station mates R2W PLUS Stonex, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

Modeli R2W Plus 2017 është përditësuar me disqe fërkimi pa fund (jo më shumë pirgje dhe rotacione të kufizuara HOR & VERT) dhe me çelës të shkyçjes për matje më të sakta.

Ky stacion i përgjithshëm i avancuar është plotësisht i përshtatshëm: secili përdorues mund të zgjedhë softuerin që i përshtatet më mirë nevojave të veta. Për të zgjedhur disa programe në bord, të tilla si Microsurvey Field Genius ™, Carlson SurvCE ™, ANTAS ™ Mobile dhe shumë aplikacione në terren.

Përveç kësaj, ekranet me prekje TFT 320x240 në të dyja anët japin Surveyor një mjedis të qartë, të gjallë dhe plotësisht grafik, dhe softueri i përdoruesit miqësor në bord mbështet përdoruesit me anë të funksioneve të udhëhequr për mbledhjen e të dhënave, sondazheve topografike, nxjerrjen jashtë.

 

EQ me saktësi të lartë 3 EDM me saktësi të milimetrit edhe në distanca të gjata (deri në 500 m - 1,640 ft mode reflektorësh), dhe encoders absolute që kryejnë matje këndesh me 2 ", sigurojnë llogaritjen e pikëve të besueshme në çdo kusht.

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme