Secondary Adv

Total Station me ekran me prekje R2W 1 1000 Stonex, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

STONEX R2W 1 "1000 është stacioni total më i saktë i paraqitur ndonjëherë në familjen Total Stonex.

 

TFT 320x240 ekran të dyfishtë ekran me prekje jep Surveyor një mjedis të qartë, të gjallë dhe plotësisht grafike, dhe software miqësore në bord - çdo Përdoruesi mund të zgjedhin midis disa zgjidhje software - mbështet Surveyor me funksionet e udhëhequr për mbledhjen e të dhënave, topografike sondazhet, sondazhet; janë përfshirë shumë programe në terren: stacion i lirë, llogaritjet e zonës dhe vëllimit, COGO, lartësi e largët, linja e humbur dhe shumë më tepër. Pikat e matura shfaqen në hartën grafike, duke u dhënë përdoruesve një imazh të qartë të punës së tyre.

 

EDM me saktësi të lartë, me saktësi millimetri edhe në distanca të gjata (deri në 1000 m në mënyrë reflektorësh), dhe encoders absolute që kryejnë matje këndesh me një saktësi të jashtëzakonshme prej 1 ", sigurojnë llogaritjen e pikëve të besueshme në çdo gjendje; STONEX R2W 1 "1000 është IP55 i certifikuar nga pluhurat dhe i papërshkueshëm nga uji.

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme