Secondary Adv

Total Station me lazer R2 PLUS Stonex, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

STONEX R2 plus është një version i përmirësuar i gamës STONEX R2 Total Station.

Specifikimi i rëndësishëm është EDM me saktësi të lartë që matet me saktësi milimetër gjatë kryerjes së matjeve këndore në mënyrë të sekondave të një shkalle. STONEX R2 Plus përfshin teknologjinë lazer (lazer klasë 3 me një gjatësi vale midis 650 dhe 690nm) për matjen në distancë dhe teknologjinë e kodimit për matjet optike këndore.

 

Dizajni i instrumentit karakterizohet nga shasi mekanike e saj e fuqishme, e certifikuar nga pluhuri dhe i papërshkueshëm nga uji (IP55). STONEX R2 Plus është ndërtuar me optikë të lartë të performancës me një faktor zmadhimi prej 30X dhe rreshqitës të ndriçuar që paraqet cilësi të lartë shikimi në çdo gjendje ndriçimi.

STONEX R2 Plus ofron saktësi këndore prej 2 "dhe 2mm + 2ppm saktësi në matjet në distancë. Pajisja EDM përmban distancën e distancës së distancës 500 metra në instrumentin e saktësisë 2" dhe matjen e matjes deri në 7000 metra me prizëm të vetëm.

Opsioni i lëvizshëm i ruajtjes së kartës SD lejon fleksibilitet më të madh për të rritur kapacitetin e ruajtjes dhe shkarkimin e të dhënave. Instrumenti është lehtësuar me një lidhje mini USB për ngarkimin dhe shkarkimin e të dhënave në kompjuter dhe pajisje të tjera të jashtme. Instrumenti mund të furnizohet me një bllokim lazer të inkorporuar ose një bllokim optik.

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme