Secondary Adv

Bio Sauna, LAMTHI GROUP

LAMTHI GROUP

Pershkrimi

Bio-sauna është alternativa moderne e saunës tradicionale finlandeze dhe është projektuar për të gjithë ata që vuajnë nga temperaturat e larta. 

Bio-sauna është një sauna me atmosferë të lagësht, me një temperaturë maksimale prej rreth 50-60 °C dhe një lagështi prej 60-70%.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme