Secondary Adv
E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor per Spitale Schindler 2500
Ashensor per Spitale Schindler 2500

Ashensor per Spitale Schindler 2500, E.M.E. ASHENSOR GROUP

Ashensor per Spitale Schindler 2500 është i sofistikuar. Përmbush të gjitha kërkesat per në spitale, klinika, dhe ne azile per te moshuar. Ne dizpozicion per persona te vecante dhe me nje sherbim efikas.
Kapaciteti: 1275 -2500 kg, 17-33 persona
Lartësia e udhetimit: prej 65 metra, max. 21 ndalesa
Gjerësia e Deres:  800-2300 mm
Lartësia e Deres: 2000-2400 mm
Shpejtesia:  0,4-1,6 metra për sekondë


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: