Secondary Adv
Salliu 2G
Lesh xhami te mbuluar me ane pete

Lesh xhami te mbuluar me ane pete, Salliu 2G

Lesh xhami Isocam

lesh xhami të mbuluar me anë petë dhe është 10 cm e trashë.

material  izolimini per papafingo e cila aplikohet edhe mes kateve te kulmit

Lesh xhami është një material i përdorur për izolimin e çatisë, Fibreglass nuk shqyhet gjatë aplikimit

për shkak të karakteristikave të tij dhe eshte material kunderzjarrit.

Është lehtë të përshtatet me të gjitha llojet e drurit dhe kulmet e metalit.

Mundeson zvogelimin e konsumit te energjise në mënyrë të konsiderueshme.

Leshi xhami te parafabrikuara Izocam me tuba Alumini pete

Bare ose i mbuluar me fletë metalike prej alumini, janë tuba të bëra nga fije qelqi me cilesi të lartë. Fletë metalike prej alumini mbi të veshin damarin e tubit prej 5 cm.

Ka shirit të veçantë vetë-ngjitës.


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: