Secondary Adv
Salliu 2G
Pigment i lengshem shume i koncentruar BK-Color

Pigment i lengshem shume i koncentruar BK-Color, Salliu 2G

Pigment i lëngshëm shumë i koncentruar, përdoret për mbrojtje nga drita e ngjyrave të brendshme të dispersionit BK-Pol, BK-Pola cilësisë së mirë dhe Bk-Pol Crystal.

Para përdorimit, shkundeni shishen mirë, përziejnë atë tërësisht dhe derdh përmbajtjen e shishes në pjatë me ngjyrë. Përzieni deri sa të homogjenizohet përbërësi.

Varet nga hija që ju dëshironi.


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: