Secondary Adv
Salliu 2G
Profil celiku i trashe i veshur

Profil celiku i trashe i veshur, Salliu 2G

Profil çeliku i trashë i veshur

2 mm  profil çeliku i trashë i veshur. Pozicionuar vertikalisht me ndarëse dyersh (kur lartësia e murit> 2,60 m dhe / ose gjerësia e dyerve> 90 cm, pesha e fletë derë> 25 kg) ose në fund e lirë të ndarëseve.


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: