Secondary Adv
Salliu 2G
Rjete forcimi  per sistemin e jashtem Thermomaster

Rjete forcimi per sistemin e jashtem Thermomaster, Salliu 2G

Rjete forcimi  për sistemin e jashtëm Thermomaster

Fushat e aplikimit

Rrjete Forcimi  për sistemin e jashtëm Thermomaster, izolim termik dhe përforcim të suvave te brendshëm te çimentos dhe veshje e papërshkueshme nga uji.

Alkali-rezistente materiale tekstil me fije qelqi rrjetë me ngjyrë blu Mbulimi 1,1 m² / m² neto Sizes 110g / m² (± 10%), 10 x 10


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: