Secondary Adv
Salliu 2G
Shperndares ngjyrash per mure te brendshme BK Pol Gold

Shperndares ngjyrash per mure te brendshme BK Pol Gold, Salliu 2G

Shperndares ngjyrash per mure të brendshme BK Pol Gold

Shpërndarës ngjyrash për mure të brendshme të prodhuara në bazë të cilësisë së lartë akrilik emulsioni. Është gjithëpërfshirës e lagët dhe ka aftësi shumë të mira të mbulimit.

Përgatitja bëhet duke shtuar në ngjyrë gold akrilik 15-20% të ujit me përzierje tërësisht homogjene. Sipërfaqja për aplikim duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë dhe të mbushura me bazë BK. Aplikimi bëhet zakonisht me rul, në dy shtresa. Shtresa e dytë aplikohet pasi shtresa e parë të thahet.

app 120ml/m2.


Shfaq kontaktet

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

 

Dergoni kerkesen tuaj per kete produkt duke plotesuar fushat me poshte: