Secondary Adv
ACP

Godine multifunksionale | Rajfi Group | 2008

Rajfi Group logo

Rajfi Group, Pranë rrugës Taulantia në Durrës është ende në ndërtim e sipër një godine shume funksionale rreth 27 katëshe. Punimet për këtë ndërtesë po i bën kompania Rajfi Group shpk . Sipas burimeve ky projekt ka vite që është nisur, por si duket ndërtesa ka ngelur ende pezull.

Godine shume funksionale, Durres 1

 

Godina do të jetë e gjatë rreth 91 metra dhe do të ketë 27 kate, ndër të cilat 26 do të shërbejnë si ambiente banimi, bare, restorante etj. Kati nëntokësor do të shërbejë si hapsirë për parkim.Godina ndodhet në afërsi të Vollgës në Durrës me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 25.600 m².

 

Godine shume funksionale, Durres 2 Godine shume funksionale, Durres 12

 

Informacione rreth kompanise

Emri: Rajfi Group shpk

Adresa: Lagjja nr 4, Rruga: Enver Zazani, Durres, Shqiperi

Email: sales@rajfi-group.com

Cel: +355 69 60 71 514

Tel: +355 52 23 49 99

Fax: +355 52 23 43 33

Web: rajfi-group.com

 

Portali i ndertimit

Me shume projekte ne Shqiperi