Secondary Adv
ACP

Tirana Logistic Park | Balfin Group

Tirana Logistic Park perfaqeson nje nga projektet e rradhes te Balfin Group (www.balfin.al), ndertimin e 5 objekteve magazinuese/industriale te klasit A me qellim dhenien me qera te tyre, kompanive te ndryshme shqiptare apo nderkombetare qe duan te pozicionojne dhe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Shqiperi.

 

3

 

Ndertimi I ketyre objekteve me standarte europiane,nderthurur me shfrytezimin e formave te ndryshme te transportit dhe variantet logjistike teper fleksibel,e ben Parkun Logjistik te Tiranes,te parin ne Shqiperi totalisht te standarteve Nderkombetare.

 

1

 

 

Projekti I zhvilluar ne nje hapesire prej 200 000m² dhe me nje ndertimi totale ndertimi prej 80 000m² midis te tjerash do te ofroje:

- Zyra te standartit te larte.

- Infrastrukture te Re rrugore dhe permiresimin e asaj egzistuese.

- Magazine dhe Hapesire te Lire Doganore,se bashku me sherbimin e zhdoganimit brenda ketyre tyre.

- Nje terminal hekurudhor me nje degezim paralel shinash brenda Parkut.

- Nje terminal per shkarkimin dhe perpunimin e konteniereve - Hapesira te shumta parkimi per te gjitha kapacitetet e mjeteve: autovetura,kamione, trajlera

- Nje rrjet te kompletuar te ambjenteve sociale 

 

6656485701_0a4db8f631_z

 

Parku Logjistik i Tiranes eshte i pozicionuar ne zonen kryesore industrale te Tiranes Shqiperise(Autostrada Tirane-Durres).

Vetem 200m larg nga Autostrada Tirane-Durres 6 km nga qendra e kryeqytetit 14 km nga Aeroporti nderkombetar me i madh i vendit, Rinasi 30 km nga Porti kryesor dhe qyteti i dyte me i madh ne vend, Durresi. Pozicionuar strategjikisht prane superstradave kryesore,qe lidhin Shqiperin me Kosoven dhe Maqedonine.

 

Pershkrimi Parku Logjistik Industrial
Investitor Tirana Logistic Park
Zbatues Alb-Star
Arkitektura ADC Studio Projekt
Drejtues Teknik Ing. Petraq Dhami
Supervizor Mane TCI
Fillimi i punimeve Shtator 2012
Perfundimi i punimeve Qershor 2014
Kontakt 069 20 73 531

 

Portali i ndertimit

Me shume projekte ne Shqiperi