Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Kompleksi Banesor Puhiza | Puhiza | 2013

Nje lokacion fantastik ne Bregun e Diellit ne kryqezim te rrugeve ”Gazmend Zajmi dhe “Vellezerit Gervalla”- te BANESAT E PERHIMTA

-Nje objekt shume atraktiv, i vendosur ne distance te mire nga rruga dhe objektet tjera.

-124 banesa te standardit te larte,  me siperfaqe te ndryshme prej   56,57,58,59,60,70,74,75,76,81,84,87,88,89  dhe  107 m2.

 

 

-16 lokale  ne kryqezim te rrugeve

-162 garazha dhe parkingje

-Lojera per femije dhe hapesire e madhe  gjelbrimi

-Nxemje qendrore,

-Fasada termike e kombinuar me tulle fasade

-Dyer te kualitetit shume te larte

-Dritare me ure termike 70 mm

-Izolime dhe dysheme me standarde te larta

 

 

Informacione rreth kompleksit

Adresa: Kompleksi Afaristo Banesor Puhiza, Gazmend Zajmi

Bregu i Diellit 10000 Prishtinë

Informatat: +377 45 691 000

e-mail: info@puhiza.net

web: www.puhiza.net

Me shume projekte