Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Kompleksi banesor Veranda D4 | 2014 | 2014

 

Ka filluar ndërtimi i Kompleksit Afaristo-Banesor Veranda D-4.Sipas planit urbanisitik në Veternik- Prishtinë , i cili gjendet në anën e djathtë të rrugës kilometri i pare Prishtinë-Ferizaj, përballë Qendres tregëtare Albi Mall.

 


Objektet kanë etazhitet -2B+P+6. Kompleksi ka rreth 6000m2 banesa, 2200m2 Lokale dhe 3800m2 parkingje. Banesat janë të tipeve të ndryshme ,nga banesa një, dy, tre dhomeshe, banesa Duplex deri në luksoze të tipit PENTHAUSE.
Kompleksi ka qasje të mire në rruget kryesore dhe dytësore.
Ky sistem banesor ka:
Muraturë të dyfishtë me termoizolim akustik ndaj zhurmes

 


Mbrojtje termike të fasadës
Termo dritare, me roleta,
Ashensor në çdo hyrje
Çdo banesë ka sistem individual të ngrohjes qendrore
Sisteme telefonie, interfonisë,TV dhe internetit
Ndricimi i koridoreve me ndricim natyral
Dyer të jashtme të blinduara me kualitetit të lartë
Dyer të brendshme gjermane

 


Dysheme të shtruara me parket
Koridoret dhe shkallet të veshura me granit
Sisteme kunder zjarrit
Instalimet e nyjeve sanitare si dhe elementet e banjove
Rezervarë për ujë 2X 40 000 litra si dhe sistemin e pompimit për furnizim 24-orësh me uje, etj.

 

 


Informacione rreth kompanisë
Emri: Al-Trade Construction
Adresa: Veternik, magj. Prishtinë-Ferizaj, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mob: +377 (0) 44 264 977
Mob: +386 (0) 49 264 977
E-mail: bau.construction@altrade-ks.com
Web: altrade-ks.com

Me shume projekte