Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Swiss Residence | ESA Construction | 2015

 

ESA Construction filloi në vitin 2012 ndërtimin e dy kullave të "Presheva Towers", projekt i cili po përfundon me sukses me mbi 60 blerës të kënaqur me kualitetin e ndërtimit dhe përkushtimin e kompanisë në përmbushjen e standardeve më të larta të ndërtimit modern!

 


Tek "PRESHEVA TOWERS" dëshmuam se prioritet për "ESA Construction" është klienti dhe komoditeti i banorëve në objektet tona. Për të siguruar komoditet të klientëve, materiali ndërtimor i përdorur gjatë projektit ka qenë ekzluzivisht i kualitetit më të lartë të mundshëm, planifikimi i hapesirave të jashtme dhe të brendshme është bërë nga profesionist të nivelit të lartë dhe të gjitha detalet e ndërtimit janë rregulluar në bazë të konsultimeve me klientat tanë!

 

 

Ishin mu ata, klientët dhe bashkëpuntorët e "ESA Construction" dhe suksesi tek "Presheva Towers", e nxiti që të marrë iniciativë për ndërtimin e një kompleksi banesor më tani me standardet më te larta. Ishin klientet dhe kërkesat e tyre që në vitin 2014 prezantuan projektin "Swiss residence" projekt i cili përmbush çdo kërkesë të banorëve për një jetë në një ambient të sigurt dhe të pastërt dhe afër institucionëve kyçe të nevojshme për familjet që do të jetojnë në "Swiss residence"

 


Informacione
Email: info@swiss-residence.biz
Tel: +381 (63) 10 46 406
Tel: +381 (69) 70 20 70

Me shume projekte